2.3.15

Medicin

Jag har haft ett jobbigt veckoslut (skrev av misstag "veckoslit" och kunde lika bra ha låtit det stå, för det har känts som slit). Jag grät väldigt mycket inatt och var ledsen över allt och så kände jag mig helt kraftlös imorse. Både psykiskt och fysiskt. Riktigt sådär utmattad att man inte längre har en möjlighet att tillfriskna, så.

Tanken på att jag borde träna för att inte min rutin skulle gå åt skiten igen var seg. Till slut kom jag ändå fram till att jag måste träna och att om jag gjorde det nu skulle det vara över sedan, så jag drog på mig diverse träningskläder och tog en springtur. Oftast tränar jag inomhus efter joggingen men idag ville jag ocbehövdeframförallt vara utomhus så jag sprang ner till en strand och gjorde övningar där.

Och jag måste verkligen säga att citatet "you are only one work out away from a good mood" stämde in på allt. Jag kände mig friskare, starkare, bättre, gladare och underbarare :D haha!!! Från att ha sprungit med tårar bakom ögonlocken gick jag till att ha glada tankar mellan öronen på under en timme. Jag tyckte dessutom det var jätteskönt att träna utomhus.

Här tränade jag idag. Lugnt, svalt och vääldigt harmoniskt. Första gången på länge jag kände ett lugn i mig typ.Min mat efteråt. Ibland har jag inga maträtter så det blir en lite äcklig blandning av ägg, grynost, nötter och bröd med skinka. Jag är mätt iaf. He he he.

2 kommentarer:

  1. va bra! jag har också märkt dedär me träning. de tyngsta me träning e ju att dra reven upp från stolen. sen e de bara bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. japp och spec när det kommer så bra program på tv...... :|

      Radera