25.2.15

Ät frulle
Jag har sedan två år tillbaka inte skippat ett morgonmål en enda gång förutom i krislägen. Jag förstår inte hur man inte kan äta något då man stiger upp?! Det är viktigaste måltiden på dagen och jag tycker att morgonmål alltid är gott. För det är ofta sött! Jag gör t.ex. bananpannkaka (1 banan, 2 ägg) och äter med jordnötssmör eller frysta jordgubbar, smoothies som är söta, äter hemgjord musli sötad med honung, yoghurt med banan och nötter, hälsosamma kladdkakor, gröt med frukt... OSV. Alltså jag äter verkligen en måltid då det är morgon. Ibland känns det som att jag äter mindre till lunch än till morgonmål och jag tycker det är okej. För på morgonen behöver man energi och ju bättre man äter, desto lättare blir det att äta hälsosamt resten av dagen. Går man inte hungrig behöver man inte frossa i sig. It's good. Min utmaning till alla människor som finns är att börja äta morgonmål.

3 kommentarer:

 1. Förstår inte heller det där. Hur klarar man sig utan frukost?? Jag har det senaste året satsat mycket mer på frukost, stiger upp så tidigt att jag hinner äta i lugn o ro. Oftast blir det bröd med en massa frukt till, gött!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jaa de e bäst! jag blir bara arg på världen om jag itne får maat klockan åtta!

   Radera
 2. Amen to frulle! Jag är ett riktigt monster om jag int får nåt i magen när jag vaknar.
  Och sorry julle men orkar int ta mig an din dendär utmaningen var man sku komma på en massa stuff om mig själv... Försökte men kom int nån vart så jag sket i det
  Hihi

  SvaraRadera