14.2.15

Glad alla fjärtars dag

Skrev lite fel där. Glad alla hjärtans dag!Ett bra sätt att fira vändag ääär ju att vara med kompisar. En bild från en trevlig kväll.

Började dagen med en fruktskål för att sedan övergå till lax med min alla hjärtans dag-kavaljer och sedan åkte han hem och jag tvingade mig själv att träna. Ni vet när man hatar tanken på att träna men ändå gör det och tillslut är man en ny människa. Det händer mig i skrivande stund. Jag förnyar mig. Och på tal om förnyelse vill jag tacka Jennifer och Kajsa för deras visa ord under mitt ångestladdade inlägg om framtiden. De menade att man bara måste börja någonstans då det kommer till att man inte vet vad man vill jobba med. Det är väldigt enkelt och smart sagt. Och att man inte måste "bli" något, vilket jag dumt nog inte tänkt på. Jag har haft värsta paniken över vad jag skall bli och göra men efter att dessa två - varsbloggarnimåsteläsa - skrev sina kommentarer har jag börjat tänka på vad jag gillar. Inredning, filmning, fotografering, skrivning, gå på loppis och göra mat mat mat mat mat. Det här är verkligen nåt jag gillar, kom jag på efter lite filosoferande. Så med "man måste inte bli något"-orden i tankarna tänker jag söka sommarjobb i en inredningsbutik, skriva ett filmmanuskript, köpa en kamera med uttag för en extern mikrofon och därefter samla ihop en grupp människor som vill vara mina skådespelare och medhjälpare för att göra en film. Under tiden tänker jag skriva mycket, för precis som Jennifer sade, så är det som terapi.

Och vem vet vad som händer när man lägger upp en film på Youtube. Kanske blir man känd en dag?

3 kommentarer:

 1. Vad bra!!! Och roligt att läsa dehär inlägget!!!!!1111 man måst bara inse - man måst inget, man ska göra det man tycker om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra där huhhu, sku nog ha vari mer passande me typ ; de e bara o inse, det e bra stt inse, bara man inser. men inte måste. då e de ju o går emot va ja sen säger. hahahhh.

   Radera
  2. man måst inse att man måst inget XDD

   Radera